A megfelelő döntések után

mindig előre léptünk


RÓLUNK


Cégünk 2007 elején alakult, mint kisvállalkozás, gépjárművek, motorkerékpárok forgalmazására szakosodott cég.

Még ebben az évben kibővítettük vállalkozásunk tevékenységét az általunk forgalmazott járművek javítására, karbantartására.

A piaci helyzet, illetve az ügyfél centrikus működés következtében a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, 2008 elejére elkészült új javítóbázisunk, ahol a gépkocsijavítás teljes palettájával állunk ügyfeleink részére.


Új tevékenységek


Tevékenységeink közé bekerült a gépkocsi szerelés, szállítás, vizsgáztatás, külföldi gépjármű beszerzés.

A 2009-es évben a Magyarországon jelenlevő biztosítótársaságokkal megkötöttük a Javítói szerződéseket és modernizáltuk a javítóműhely felszereltségét. Így már képesek lettünk az új, modern gépkocsik javítását is elvégezni.

A csökkenő gépjármű eladások következtében 2010-ben tovább fejlesztettük a javítóműhely kapacitását az országban egyedülálló szerszámok (gépkocsijavító padok, fényező eszközök, diagnosztikai programok és felszerelések) beszerzésével. Ezekkel a beruházásokkal meg tudtuk tartani a piaci helyzetünket és dolgozóink fejlődő létszámát.Vásárolhat is,

de mi intézzük a szervizt is...


Előtérben az értékesítés


A 2011-es év a cég elmúlt időszakához képest stagnálást mutatott, de a megfelelő lépések után, 2012-ben újra előre léptünk, mely megfelelő lendületet adott vállalkozásunk további fejlődéséhez. Ehhez hozzájárult az ügyfeleink körében tudható számos cég, non profit, illetve egyházi szervezet és sok - reméljük elégedett - magánszemély.

Ez a fejlődési folyamat jellemezte a 2013-as évet is, hiszen az évértékelő adatok szerint további ügyfelekkel bővültünk, illetve most már sikeresnek mondható az előző évben előtérbe helyezett gépjármű kereskedési szakágunk.


Budapesten egy szalonban


A 2014-es év cégünknek nagyon fontos volt mivel megnyitottuk budapesti telephelyünket és szakosodtunk hybrid, illetve elektromos autók forgalmazására és javítására. A budapesti autószalonunk nem csak értékesítéssel foglalkozott, hanem egy több beállásos szerviz is üzemelt itt, igy ügyfeleinket nem csak Dunabogdányban tudtuk kiszolgálni.

További fejlesztéseink révén 2015-ben megnyitottuk pomázi karosszéria és fényező műhelyünket, hogy szorosabb kapcsolat legyen telephelyeink között és gyorsabban tudjunk szolgáltatni. Az év végen elindult alkatrész áruházunk ami gyári új, utángyártott és bontott alkatrészeket kinál több tipusú gépjárműhöz. A 2016-os évben fejlesztettük szolgáltatásainkat, a korsszerű "fényezés nélküli horpadás javítás" területén.Minden egységünket

összevonva Pomázon folytattuk


Tovább bővültünk


Annak érdekében, hogy minél magasabb szintre tudjuk állítani szolgáltatásainkat 2018-ban összevontuk minden egységünket és egy modern, minden igényt kielégítő szerviz és ügyfél centrumot hoztunk létre pomázi telephelyünkön.

Itt, közel 2000 négyzetméteren tudjuk mindazon ügyfeleinket kiszolgálni akik értékesítési-vásárlási céllal keresnek meg minket, illetve azok részére is akik a szerviz részlegünket keresik fel.